Cart
» Bekijk winkelwagen

Over ons

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 9.00 uur - 17.00 uur. 
Zaterdag: Gesloten.

OVER ONS

Leuk dat u interesse toont in Bloemen in Huis! Wij verwezenlijken al ruim 20 jaar bloemenwensen van bedrijven en particuliere in Almere en omstreken.

 

Bloemen in Huis is dé specialist in bloemwerk voor particuliere en zakelijke klanten (van het MKB tot grootzakelijke klanten). Ons assortiment is mede samengesteld op basis van de diversiteit van onze klantenkring. Omdat ook de wensen van onze klanten uiteenlopend zijn, hebben wij veel ervaring met het leveren van maatwerkoplossingen.

 

Veel informatie over de producten en diensten die wij leveren, vindt u op deze website. Van seizoensboeketten tot bruidsarrangementen en van bloemdecoratie tot hydrocultuur.

 

Verder organiseren wij workshops voor particulieren. Maar ook voor een creatief teamuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Tot 10 personen is het mogelijk om de workshop bij ons op het bedrijf te houden. Bij een groter aantal personen of bij speciale wensen, bestaat de mogelijkheid een workshop op locatie te organiseren.

 

Bedrijvig in bloemen, dat is waar wij voor staan. Ons creatieve team beschikt over de gewenste vakdiploma’s en stelt uw bloemwerken met veel zorg samen. Mede door het gebruik van dagelijks verse bloemen, garanderen wij uitstekende kwaliteit.

 

U kunt hier direct uw bestelling plaatsen. Hebt u een vraag of bent u benieuwd naar wat wij voor u of voor uw bedrijf kunnen betekenen, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

Het team van Bloemen in Huis

 

 


Bestellingen die u op vrijdag voor 16.00 uur plaatst, kunnen op zaterdagochtend worden bezorgd.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Powered by: WebBuro WebBuro